perjantai 16. lokakuuta 2015

Lontoon käsityömessut 8.10.2015 (osa 2)

On ollut vilkas työviikko, etten ole jaksanut pitkän päivän jälkeen kirjoittaa blogia. Eilen on ollut työpaikalla kässäkerho ja puhuin niin paljon käsityömessuista että nyt asioiden toistaminen alkaa jo puuduttaa. :) Jospa nyt laitan kuvia teidän iloksenne.

Seuraavaksi haluan esitellä hienon tekniikan. En tiedä miksi tätä tekniikkaa kutsutaan suomeksi, mutta messuilla esittelijä kutsui sitä craft and painting art. Tämä on siis Richard Box- näyttelystä ja kysyin hänen lupaa ottaa kuvia ja esitellä hänen tapaa luoda tätä taidesuuntaa.

Ensimmäinen vaihe


Toinen vaihe 
Kolmas vaihe 

Neljäs vaihe 


Viides ja valmis kuva 
 Messuilla on paljon ristopistotöitä ja monet niistä ovat todella ihastuttavia..



 Englannissa harrastetaan paljon tilkkutöitä. Olen huomannut, että englannissa rakastetaan oikein hulluna joulua! Monet, jotka myyvät jouluun liittyviä juttuja on ihan tungosta ja lähemmäksi ei oikein pääse. Esimerkiksi Arnos&Carlosin joulupallot ovat hyvin rakastettuja.



Kaunis työ!

Siellä myydään paljon kittipaketteja, eli voi ostaa tarvittavan ohjeen, langat ja puikot kerralla. Ne ovat hyvin suosittuja. 
Värttinän ei tarvitse olla puinen. 
Osa näyttelijäasettelijat kieltävät valokuvaamisen ja tietenkin kunnioitan heitä. Englannissa harrastetaan myös paljon anigrummeja. Ihania töitä. Seurasin myös Rowanin muotiesityksiä ja myös katselin design- suunnittelijoiden muotiasuja. Vaatteet ovat käsittääkseni tehty käsin ja ovat myös uniikkeja.
Ainoat(!!) asiat mitkä ostin messuilta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti